0
0 Items Selected

No products in the cart.

Select Page

Unieke Spirituele Adventskalender: Op Maat Gemaakt Voor Jou

 15,00 25,00

✨ Unieke Spirituele Adventskalender: Op Maat Gemaakt Voor Jou ✨

Elke spirituele reis is uniek, en dat geldt ook voor jouw pad naar innerlijke rust en zelfontdekking. Daarom bieden we op maat gemaakte adventskalenders aan, speciaal afgestemd op jouw persoonlijke doelen en energie.

SKU: N/B Categorie:

Beschrijving

FOTO ENKEL ALS VOORBEELD

✨ Unieke Spirituele Adventskalender: Op Maat Gemaakt Voor Jou ✨

Elke spirituele reis is uniek, en dat geldt ook voor jouw pad naar innerlijke rust en zelfontdekking. Daarom bieden we op maat gemaakte adventskalenders aan, speciaal afgestemd op jouw persoonlijke doelen en energie.

Hoe werkt het?

Bij het samenstellen van jouw kalender gaan we verder dan standaardinhoud. We nemen de tijd om je wensen en intenties voor de feestdagen te begrijpen. Door middel van energielezing en een korte vragenlijst die je bij je bestelbevestiging ontvangt brengen we jouw behoeften in kaart. Op basis hiervan selecteren we zorgvuldig de inhoud van je adventskalender, zodat elke dag perfect aansluit bij jouw spirituele reis.

 

Wat kun je verwachten?

De kalenders worden met de hand samengesteld en zijn een combinatie van praktische tools, mini spellkits, edelstenen, kaarsen, kruiden,…. Er wordt een mix gegeven van kleinere cadeautjes ( denk aan kaarsjes, mini edelstenen,..)  en wat luxere items ( edelsteen sieraden, grotere edelstenen, divinatietools,…)

Elke versie bestaat uit 24 zakjes of doosjes afhankelijk van je versie.

 

Kies jouw editie!

  1. Adventskalender samhain: Je ontvangt je kalender in september zodat je je kan voorbereiden op samhain. Je ontvangt ook een gratis samhain ebook bij je bestelling.
  2. Adventskalender yule: Je ontvangt je kalender in november zodat je je kan voorbereiden op yule. Je ontvangt ook een gratis yule ebook bij je bestelling.
  3. mini edelstenen kalender: De kalender is gemaakt met enkel edelstenen, uitgezocht op basis van jouw energie. Deze kalender bevatten ruwe en trommeledelstenen, edelsteen sieraden maat XS, S. Deze kalender werkt niet rond een specifiek jaarfeest , Je ontvangt je kalender tussen september en november.

voordelen:

  • Persoonlijke boodschap bij elke kalender, speciaal voor jou geschreven op basis van tarotreading, energie lezing,…
  • Geen twee kalenders zijn hetzelfde. Elke kalender is uniek en speciaal samengesteld om jou te ondersteunen in deze bijzondere tijd van het jaar.
  • Unieke manier om samhain/yule te vieren.

 

 

Bijkomende informatie

Type box

edelsteen editie, samhain editie, yule editie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Unieke Spirituele Adventskalender: Op Maat Gemaakt Voor Jou” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *